Wie is de moeder van Viktor Verhulst?

Viktor Verhulst trok voor het nieuwe Vlaamse tv-programma ‘De Expeditie: Groenland’ richting het hoge Noorden en daar toont de zoon van Gert Verhulst zich van zijn meest emotionele kant. Viktor praat ook openhartig over zijn biologische moeder…

Natuurlijk kennen we de familie Verhulst allemaal erg goed. Niet in het minst dankzij hun reallifesoap ‘De Verhulstjes’. Gert Verhulst, Marie Verhulst en zelfs Gerts echtgenote Ellen Callebout hebben geen geheimen meer voor ons. Maar wie is de échte moeder van Viktor?

“Mijn familie – en daar hoort zeker ook mijn moeder bij – is de rode draad door mijn leven, die superbelangrijk is”, klinkt het bij Viktor Verhulst tijdens zijn avontuur in Groenland.

“Mijn moeder heeft altijd heel bewust gekozen om uit de schijnwerpers te blijven”, klinkt het bij Viktor. Er is inderdaad weinig geweten over Valérie Cailliau, de eerste vrouw van Gert Verhulst met wie hij Viktor en Marie kreeg.

“Ik probeer dat te respecteren, maar ik vind het ook belangrijk om haar af en toe te erkennen voor alles wat ze voor mij en voor mijn zus gedaan heeft”, benadrukt Viktor Verhulst dat de rol van zijn moeder in hun opvoeding altijd groot is geweest.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Related Posts