“Yvon Jaspers ontsnapt aan ramp”

Is Yvon Jaspers ontsnapt aan een drama? Tina Nijkamp onthult nu dat de Boer Zoekt Vrouw-presentatrice aan een ramp ontsnapt is. Wat was er gebeurd?

Tina Nijkamp solliciteerde vorig najaar voor de functie van televisiebaas bij de NPO. En dat ze uiteindelijk niet werd aangenomen, blijkt een zegen te zijn geweest voor Yvon Jaspers.

Nijkamp meent dat de dalende kijkcijfers van Boer Zoekt Vrouw volledig te wijten zijn aan Yvon Jaspers die de kijkcijferanaliste ‘verschrikkelijk’ vindt. En dan wordt één ding duidelijk…

Dat het datingprogramma voor boeren zo’n klappen kreeg in de kijkcijfers en bijna een miljoen kijkers verloor, ligt volgens Tina Nijkamp vooral aan de presentatrice: “Ik denk dat het vooral aan Yvon Jaspers ligt die de kandidaten behandelt alsof het kinderen zijn.”

Gijs Groenteman gaat er verder op in in ‘Van Roosmalen & Groenteman’: “Meer dan vroeger? Ze wordt steeds kinderachtiger? Ze wordt ouder en steeds infantieler?” Tina Nijkamp kan dat enkel beamen…

Vooral ook dat infantiele toontje van Yvon Jaspers is iets waar Tina Nijkamp zich aan ergert. En dan kan de presentatrice enkel opgelucht ademhalen dat Nijkamp niet haar nieuwe baas is geworden. Anders was ze zeker op het matje geroepen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Related Posts