Zorgen voor Jan Smit: “ik voelde me alsmaar slechter”

Jan Smit had al eens te kampen met een burn-out, maar nu blijkt de zanger opnieuw een slechte beslissing te hebben genomen. Jan besluit in te grijpen…

Het voorzitterschap van voetbalclub Volendam kost duidelijk meer energie dan eerst gedacht. Jan Smit is de club aan het hervormen en hoopt binnen een tweetal jaar terug te treden. Eén ding werd pijnlijk duidelijk…

“Heb je me gezien in die docureeks? Hoe ik er vorig jaar, tijdens die opnames uitzag? Ik was een schim van hoe ik er vandaag uitzie: wallen onder mijn ogen, veel te dik, grijs en grauw… ik ging er elke week slechter uitzien”, klinkt het bij Jan Smit in Primo. En dan herinnert Jan Smit zich een moeilijke periode…

Na zijn burn-out besloot Jan Smit bewust voor zijn eigen leven te kiezen. De zanger benadrukt dat zijn sociale leven en zijn privéleven niet onder de club mogen lijden. En dan wil Jan Smit één iets benadrukken…

“Terwijl ik toch een leuk leven heb: een fantastische baan, mooie vrienden, een geweldig gezin… Trouwens, ik doe dat ook allemaal onbezoldigd, hé. Voor de gemeenschap en dat is het niet meer waard. Niet op deze manier”, benadrukt Jan Smit in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts