Zorgen om Máxima: “weet je het zeker?”

Máxima zorgde even voor paniek bij de koninklijke familie. De koningin nam een groot risico waar zelfs haar dochters zich zorgen om maakten… Wat was er aan de hand?

“Weet je het zeker, mammie?” klonk het bij de prinsesjes toen Máxima op het punt stond een stunt uit te halen. Maar onze koningin toonde zich zonder vrees… Echtgenoot en kinderen waren zenuwachten dan Máxima zelf…

Het gebeurde allemaal tijdens een bezoek aan de Defensie Para School in Breda. Het slotstuk van het bezoek werd een parachutesprong van Máxima vanop vier kilometer hoogte… Onze koningin getuigt…

“Natuurlijk werd ik zenuwachtiger naarmate het moment van de sprong dichterbij kwam”, lezen we een eerste reactie van Máxima in Party. De koningin moest zichzelf ook stevig wat moed inpraten…

“Ik moest tegen mezelf zeggen: blijven ademen!” getuigt de koningin. Maar uiteindelijk werd het een fantastische ervaring die zonder problemen verliep.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts