Zoon Wendy van Dijk: “jullie denken dat ik lieg”

Sem van Dijk heeft een opvallende getuigenis online gezet van hoe het is om op te groeien als kind van een showbizzkoppel zoals Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé. Sem doet dat in een… aparte stijl…

Het is via een zelfgeschreven raptekst dat Sem van Dijk zijn beslommeringen deelt via zijn socials. De blik in zijn ogen zegt voldoende: hij heeft een héél moeilijke jeugd gehad ‘daar in The Bronx’, klinkt het meewarig op Mediacourant. 

“Bekende ouders, tuurlijk heeft het voordelen, maar jullie weten echt niet hoeveel oordelen ik dagelijks krijg”, klinkt het bij de rappende Sem van Dijk op TikTok. Al is er nog iets anders dat Sem stoort…

Zo lijkt niemand geïnteresseerd te zijn in wie hij écht is: “Jullie noemen Van Dijk, maar waarom zegt niemand eens Sem?” En dan voelt Sem van Dijk zich vooral erg onbegrepen. Dat gevoel geeft hij weer in de volgende lyrics…

“Jullie denken dat ik lieg, maar jullie zijn het niet gewend. Ik moet zelf opletten wat ik doe, altijd neppe roddels en nooit doe ik het goed.” Opgroeien als zoon van een koppel BN’ers was allesbehalve een pretje…

“Ben opgegroeid in een tijd waarin iedereen naar me kijkt. Niet een mening, maar een feit. Zit met mezelf in een strijd. Wanneer word ik publiekelijk bevrijd?” Niet alleen op Mediacourant maar ook bij RTL Boulevard wordt het gedrag van Sem van Dijk als bespottelijk bestempeld. Opgroeien in weelde, maar rappen alsof je opgroeide tussen rivaliserende drugsbendes, velt Mediacourant een duidelijk oordeel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts