Yvonne Coldeweijer: ‘Ben soms arrogant’

Yvonne Coldeweijer is de queen of the juice en daarmee scoort zij hoge toppen en schopt zij mensen tegelijk tegen de schenen. Je zal maar BN’er zijn en in de roddelrubriek van Coldeweijer komen.

In een Q&A op haar sociale media noemt Coldeweijer zichzelf ‘eerlijk en oprecht’. Nou, dat is alvast een goed eigenschap, daar kunnen we niet omheen. Maar Yvonne geeft meteen ook toe dat zij wel worstelt met het feit dat zij wispelturig is. “Vind ik het minst leuk aan mezelf, vooral omdat het de mensen om mij heen ook irriteert. En arro ben ik soms ook. Maar ook lief”, schrijft Coldeweijer op Instagram Stories.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts