“Willem-Alexander zat de hele dag naar mij te kijken”

Er doet een opvallend gerucht de ronde over koning Willem-Alexander. Had Willem-Alexander een oogje op deze BN’er?

Catherine Keyl onthult in Weekend dat ze Willem-Alexander één keer mocht ontmoeten en daar hangt een bijzonder verhaal aan vast…

Catherine Keyl was uitgenodigd op Paleis Noordeinde voor de uitreiking van de Appeltjes van Oranje. Catherine besloot niet op de koning af te stappen, maar het lot besliste daar anders over…

“Op een gegeven moment draaiden we ons tegelijkertijd om, waardoor we keihard tegen elkaar aan botsten”, aldus Catherine Keyls in Weekend. En Willem-Alexander had een opvallende vraag voor Catherine…

‘Hè, waar is je bril?’ vroeg Willem-Alexander aan Catherine Keyl. “Toen ik studeerde, zat ik met de hele club elke dag naar je te kijken, dus zo zonder bril vind ik het wel heel kaal”, klonk het bij Willem-Alexander. En dan kon Catherine Keyl slechts één conclusie trekken…

Catherine Keyl zou koning Willem-Alexander omschrijven als ‘clumsy’: een mengeling van charmant en onhandig, aldus Catherine Keyl die de koning verder best wel leuk vond. “Best bijzonder dat je zo normaal blijft”, besluit Catherine Keyl in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts