Willeke Alberti in tranen: “Er kon me niets ergers overkomen”

Willeke Alberti ging door een diep dal. “Er kon me niets ergers overkomen”, geeft Willeke toe in ‘Nouveau’.

Op zakelijk gebied had Willeke Alberti niet te klagen in 2022, maar privé was het een verschrikkelijk jaar. En dat op meerdere vlakken…

Er waren de zorgen om haar zieke dochter Daniëlle Oonk, maar ook het schandaal rond haar zoon Johnny de Mol hield haar uit haar slaap… Eén ding wil Willeke Alberti benadrukken…

“Er kan me niets ergers overkomen dan dat het niet goed gaat met mijn kinderen, ze zijn alles voor mij”, klinkt het emotioneel bij Willeke Alberti in Nouveau. En de zorgen hadden ook een fysieke impact op Willeke…

Willeke Alberti verloor in 2022 maar liefst dertien kilo door de zorgen en de stress. “Het was wat veel allemaal”, geeft Willeke toe in Nouveau.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts