Vrouw Guus Meeuwis vreest het ergste

Guus Meeuwis en Manon Meijers konden elkaar onlangs eindelijk het ja-woord geven. Door de pandemie was hun huwelijk noodgedwongen enkele keren uitgesteld. Manon doet nu een opvallende uitspraak in Weekend…

De kersverse echtgenote van Guus Meeuwis heeft een erg spirituele band met haar man. Daarover doet een bijzondere onthulling…

“Ik heb altijd sterke voorgevoelens”, lezen we in Weekend. Dan belt ze Guus met een akelig bericht…

“Vaak bel ik Guus om te zeggen: ‘Ik heb het idee dat je misschien die en die even moet bellen.’” Guus beseft dan al snel hoe laat het is…

“Want wat ik vrees komt meestal uit”, geeft Manon toe in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts