Tragisch nieuws voor Ellemieke Vermolen: “hij geloofde het niet”

Voor Ellemieke Vermolen en Sergio Herman zal 2 maart altijd een tragische dag blijven. Op die dag overleed hun ongeboren zoontje Josha. Ellemieke legt uit hoe ze het dramatische nieuws aan haar gezin moest meedelen…

“Ik weet er niet meer alles van”, geeft Ellemieke toe in De Morgen Magazine. “De jongens kregen wel mee dat mama in het ziekenhuis lag en dat er iets was met de baby, maar meer wisten ze ook niet.” Maar lang mag je zoiets niet verborgen houden…

“Josha is op 2 maart geboren en toen de kinderen de volgende dag naar het ziekenhuis kwamen om mij te zien, ontving ik ze in tranen en vertelden Sergio (Herman, red., haar toenmalige echtgenoot) en ik samen wat er was gebeurd.” Ellemieke geeft toe dat ze op dat moment ineenstortte…

“In eerste instantie hield ik me heel groot en wilde ik het hen rustig vertellen, maar zij vroegen meteen naar hun broertje. Toen moest ik wel vertellen dat er iets fout was gegaan, dat hij er niet meer was.” En toen volgde een emotioneel moment…

“De oudste huilde samen met mij, de jongste niet. Die wilde op dat moment Josha zien, als een soort van bewijs dat hij echt overleden was”, vertelt Ellemieke Vermolen in de Vlaamse weekendbijlage van ‘De Morgen’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts