Ruzie voor Max Verstappen: “hij gooide me eruit”

Max Verstappen kreeg een strenge opvoeding van zijn vader Jos. Jos Verstappen durfde zijn zoon wel eens een stevig lesje leren tijdens de racelessen…

Toen Max amper 15 jaar oud was, gooide zijn vader hem eens uit de auto na een verloren kartingwedstrijd. ‘Verliezen moet pijn doen,’ verklaarde Jos Verstappen zijn drastische aanpak achteraf. Max reageert op dat bewuste voorval…

“Daar stond ik dan, moederziel alleen in dat tankstation”, kan ‘Mad Max’ nu lachen om het voorval. “Het was in de buurt van Napels, geloof ik. De ruzie was onmiddellijk begonnen toen we na de race in de auto stapten”, doet Max zijn verhaal in Humo. Vader en zoon begonnen een hevige ruzie…

“Volgens mijn vader had ik de overwinning uit handen gegeven door een tactische blunder, maar ik zag het helemaal anders.” En die ruzie leidde uiteindelijk tot een pijnlijke climax…

“Na een tijdje gooide hij plots de remmen dicht. ‘Eruit!’, brulde hij. En weg was-ie, met gierende banden”, vertelt Max Verstappen zijn verhaal in Humo. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts