Rachel Hazes neemt drastische beslissing: “ik stop ermee”

Rachel Hazes heeft een belangrijke beslissing genomen. En dat allemaal ‘dankzij’ Natasja Froger. Wat is er gebeurd?

“En dan gebeurt er iets in mijn leven wat niemand om mij heen ooit verwacht had”, schreef Rachel Hazes op Instagram. Iets wat haar leven grondig kan veranderen…

Rachel Hazes is immers gestopt met roken! En volgens insiders heeft dat allemaal te maken met een harde sneer van Natasja Froger…

Natasja Froger had een pittige sneer in huis toen Rachel Hazes voor het tv-programma ‘BN’ers in het Ziekenhuis’ op de afdeling oncologie moest meedraaien…

“Ik denk dat de longafdeling pittig voor je wordt, want ik denk dat je hierna gaat stoppen met roken”, klonk het bij Natasja Froger in het SBS6-programma. En volgens Story-baas Guido den Aantrekker is het inderdaad die ervaring die Rachel Hazes aan het denken heeft gezet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts