Rachel Hazes haalt zwaar uit: “ze hebben Rox voorgelogen”

Rachel Hazes blijft verwikkeld in een rechtszaak tegen haar hartsvriendin Marieke én haar dochter Roxeanne. Komt het ooit nog goed tussen Rachel en haar dochter?

“Als het hierdoor helemaal niet meer goedkomt tussen Rox en mij, heb ik nog steeds geen hard feelings want ze is nog altijd mijn kind”, benadrukt Rachel in Party. Al speelt er volgens Rachel méér…

“Het is echt niet om Roxy aan te pakken. Maar ik weet zeker dat als ze al die bedragen hoort, dat ze zegt: ‘Inderdaad mam, dat wist ik niet.’” Want van één ding is Rachel zeker…

“Niet alleen ik ben voorgelogen, maar Rox ook. Zij was jong en alles is altijd voor haar gedaan en geregeld, dus zo’n meisje weet ook niet wat dat allemaal inhoudt wat er is gebeurd en gedaan”, getuigt Rachel Hazes in Party. Rachel wil één ding duidelijk maken…

“Dat kan ik haar niet kwalijk nemen”, sust Rachel Hazes de gemoederen. Maar voor haar voormalige hartsvriendin is ze minder vergevingsgezind: “Ik heb maar één wens en dat is dat ze mijn huis uitgaat. Dan pas laat ik haar met rust.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts