Rachel gedumpt door André?

Heeft André Hazes zijn moeder Rachel volledig gedumpt? Rachel zelf gaf tijdens haar rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer toe dat de relatie met haar zoon moeizaam verliep, maar nu luidt er een ander geluid…

Rachel Hazes zou er volledig doorheen zitten door alle negatieve media-aandacht en intimi van Rachel beginnen zich zorgen te maken…

“Ik word publiekelijk veracht, bespot en ronduit uitgelachen. Ik vraag mij af of men zich realiseert wat hiervan de impact is”, klonk het bij Rachel Hazes op Instagram. En nu maken naaste vrienden van Rachel zich zorgen…

Story-baas Guido den Aantrekker onderhield altijd nauwe contacten met Rachel Hazes en leidt uit die Instagram-post af dat het haar ‘heel erg hoog zit’. En dan doet de Story-baas plots een opvallende uitspraak over André Hazes…

Zo vindt Guido den Aantrekker dat André meer moet doen om zijn moeder te steunen. André lijkt zich momenteel te distantiëren van zijn moeder, en net de steun van tenminste één van haar kinderen zou Rachel wel kunnen gebruiken, want over Rachel weten we één ding zeker…

“Ik maak me zorgen, omdat natuurlijk bekend is dat Rachel wel vaker in moeilijk vaarwater is gekomen zelf. Je moet dit ook allemaal maar doorstaan, hè?” lezen we op Mediacourant een uitsprak van de Story-baas.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts