Problemen voor Marieke Elsinga: “ik kreeg kale plekken”

Marieke Elsinga is zwanger van haar tweede kindje. Het zusje voor zoontje Jip is uitgerekend voor augustus. Hoe gaat het ondertussen met Marieke? 

Marieke heeft er enkele pittige weken opzitten: “Ik ben heel moe geweest. En heel misselijk”, klinkt het bij Marieke Elsinga in Story. Ook mentaal had de presentatrice het moeilijk…

Ook ‘in haar koppie’ was het allemaal grauw en grijs, geeft Marieke toe in het gesprek met Story. Ook een andere vervelende kwaal, waar ze al tijdens haar eerste zwangerschap last van had, steekt opnieuw de kop op…

“Ik had tijdens mijn vorige zwangerschap last van extreme haaruitval. Ik had op een gegeven moment gewoon kale plekken”, onthult Marieke Elsinga in Story. 

Uiteindelijk wist Marieke Elsinga het tij te keren door een vitaminebehandeling waarmee het sterker terugkomt, vertelt de presentatrice hoe ze haar haar behandelde na haar eerste zwangerschap. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts