Problemen voor André Hazes en Mart Hoogkamer?

André Hazes en Mart Hoogkamer zijn populaire zangers, maar is hun carrière een lang leven beschoren? Plots rijzen er twijfels…

Ben Cramer laat in Story zijn licht schijnen over de nieuwe generatie zangers en hij ziet toch één groot probleem…

“Het gaat veel sneller dan vroeger”, geeft Ben Cramer toe. “Ze komen sneller op, maar zijn ook sneller weg.” En dan ziet Ben één groot probleem…

Artiesten van zijn generatie stonden makkelijk decennia lang op het podium, maar is dat iets waar André, Mart en hun generatiegenoten in zullen slagen? Eén ding is duidelijk…

“Volgend jaar is het zestig jaar geleden dat ik mijn eerste talentenjacht won”, vertelt Ben Cramer in Story. “Rob de Nijs heeft na zestig jaar gedwongen afscheid moeten nemen. Het is maar de vraag of Mart en André dat ook weten te bereiken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts