Prinses Laurentien bekent probleem: “ik maskeerde dat”

Prinses Laurentien zie je vandaag stralen van zelfvertrouwen, maar in haar jeugd was dat wel even anders. Laurentien onthult wat het probleem was…

“Als kind heb ik veel liefde en erkenning gekregen, maar weinig complimenten. Terwijl ik daar wel behoefte aan had”, vertrouwde Laurentien toe aan Eva Jinek. En dat leidde tot één groot probleem…

“Ik weet nog dat ik als kind aan mijn moeder vroeg of ik mooi was. Zij antwoordde toen alleen: ‘schoonheid zit vanbinnen’. Bij ons werd er zo gehamerd op de inhoud, maar ik had ook best wel willen horen dat ik mooi was.” Want Laurentien worstelde met één groot probleem…

Laurentien geeft toe dat ze voor haar prinsessentijd ronduit onzeker door het leven ging, lezen we in Party. En er speelde méér…

“Met als gevolg dat ik een tijd vreselijk mijn best heb gedaan om die onzekerheid te maskeren. Op het krampachtige af”, lezen we in Party een uitspraak van prinses Laurentien. Hoe gaat het nu met die onzekerheid van Laurentien?

“Mijn vader zegt altijd tegen me: ‘Je bent in feite altijd onzeker gebleven, maar het heeft je nooit in de weg gestaan om zeker te zijn van wat je moet doen”, lezen we in Party een uitspraak die Laurentien deed in Harpers Bazaar. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts