Prinses Ariane verlaat Nederland

Prinses Ariane verlaat Nederland en zal net zoals Alexia deed haar studies in het buitenland verder zetten. Al kiest Ariane voor zonniger oorden dan Wales…

Alexia studeerde de afgelopen twee jaar aan het Atlantic College in Wales waar ze bezig is met haar eindexamens voor haar Internationaal Baccalaureaat te halen. Ariane kiest echter een ander pad…

De 16-jarige Ariane zit momenteel in de vierde klas van het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag, maar trekt na de zomer naar Italië om haar studies verder te zetten. Waar komt Ariane terecht?

Ariane zal gaan studeren aan het United World College Adriatic in de buurt van Triëst. Ook Ariane zal daar haar Internationaal Baccalaureaat proberen te halen.

Na de zomer zal dus ook Ariane haar vleugels uitslaan en het ouderlijke nest verlaten om haar weg te zoeken in het buitenland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts