Pijnlijk voor Amalia: “zoveelste gemiste kans”

Zelfs de grootste fans van prinses Amalia fronsen de wenkbrauwen bij enkele recente acties van onze kroonprinses. Wat is er aan de hand?

NLDoet is nota bene een initiatief van het Oranjefonds, maar dan blijkt dat Amalia opnieuw niet meedoet. Bijzonder pijnlijk, zeker omdat haar 86-jarige oma, prinses Beatrix, wel nog de handen uit de mouwen durft te steken. 

“Prinses Amalia schitterde door afwezigheid”, klinkt het op All Things Amalia, een website die onze kroonprinses nochtans hoog in het vaandel draagt. Al kan Amalia zich ‘verstoppen’ achter een excuus…

“Ditmaal gaat het argument dat ze haar toelage heeft teruggestort en dus nergens tot verplicht is niet op”, lezen we op de fansite over Amalia. Toch wil All Things Amalia daar een kritische noot aan toevoegen…

De website had het al vaker over zichtbaarheid, verbinding en het tonen van betrokkenheid. Hoe kunnen onze Oranjes jonge mensen opnieuw enthousiast maken over de monarchie? 

“Een paar uurtjes vrijwilligerswerk door Amalia zou een aardige stap in de goede richting zijn geweest. In plaats daarvan was het de zoveelste gemiste kans”, besluit de website ‘All Things Amalia’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts