Paniek rond Jan Smit: “ik kon helemaal niets meer”

Het is ondertussen tweeënhalf jaar geleden dat Jan Smit aan de alarmbel trok. Hij annuleerde al zijn optredens. Het ging niet meer… De Volendamse zanger getuigt over die akelige periode in het Vlaamse Primo: “Ik kon helemaal niets meer…”

“Het was november 2019 en ik kon hé-le-maal niets meer!” getuigt Jan Smit in Primo. “Mijn manager was de eerste die ik verwittigde en hij greep onmiddellijk in: alles werd gecanceld.” De zanger besefte wat hem te doen stond…

“Ik ben naar mijn huisdokter gestapt en die stuurde me naar een kliniek in Spanje. Daar is mijn herstelproces begonnen.” Maar is Jan Smit wel volledig de oude?

“We zijn nu bijna 2,5 jaar verder en pas nu kan ik zeggen dat ik hersteld ben. Of dat hoop ik tenminste toch”, klinkt het voorzichtig bij Jan Smit. De zanger beseft maar al te goed dat dit in heel bijzondere periode is…

“Door corona werd ik nog niet echt geconfronteerd met de werkelijkheid. Pas nu gaat alles weer open en mag alles weer. Nu pas gaan we zien of alles wat ik me heb voorgenomen in de praktijk ook uitvoerbaar blijkt te zijn. Een hele uitdaging”, geeft Jan Smit toe in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts