Opvallende beelden gelekt van Beatrix

Toen prinses Beatrix naar Curaçao reisde verschenen er plots opvallende beelden van onze voormalige vorstin. Wat was er aan de hand?

Prinses Beatrix heeft een drukke agenda op Curaçao. Beatrix trok naar een museum, volgde les met een klas basisschoolleerlingen, maar bracht ook een bezoek aan het Nationaal Park Shete Boka, en daar doken opvallende foto’s van op…

Prinses Beatrix durft op haar hoge leeftijd nog steeds risico’s nemen door te gaan skiën en paardrijden, maar nu zagen we toch een erg voorzichtige prinses aan het werk…

Zo maakte prinses Beatrix gebruik van wandelstokken om zich een weg te banen door de prachtige natuur. En zo werd onze voormalige koningin gespot met wandelstokken én een grote glimlach, want Beatrix genoot zichtbaar van de wandeling.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts