Nieuw schandaal voor Arjen Lubach?

Het gedrag van Arjen Lubach achter de schermen van De Avondshow zorgt voor heel wat verbazing. Treedt Arjen in het spoor van Matthijs van Nieuwkerk als “tv-beul”?

Victor Vlam geniet enorm van de backstagevlog die elke week op Youtube te zien is over hoe het er achter de schermen aan toegaat bij ‘De Avondshow’. Maar één beeld wekte heel wat verbazing op…

Victor schrok van een fragment waarin Arjen Lubach snoepjes uit de hand van een collega slaat. En dat was dan nog een jonge, vrouwelijke productieassistent. Barst hier een nieuw schandaal los?

“We hebben een schandaal!” dacht Victor Vlam meteen toen hij de beelden zag. Maar toen deed Arjen Lubach iets wat Victor Vlam niet had zien aankomen…

“Hij bood zijn excuses aan, zei dat het per ongeluk was en ging een nieuw snoepje voor haar halen”, lezen we op Mediacourant. Victor Vlam geniet enorm van de leuke, plezierige sfeer achter de schermen bij De Avondshow en ziet de vlog eigenlijk een beetje als een stevige sneer richting de praktijken van Matthijs van Nieuwkerk bij DWDD.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Related Posts