Moeder Marco Borsato: “ik ben daar toch te oud voor?”

Mary Borsato heeft al prettiger momenten beleefd in haar leven. Het schandaal rond Marco Borsato blijft wegen op de hele familie. Al wordt Mary nu ook nog met een ander probleem geconfronteerd…

Mary verkocht een tijdje geleden haar boerderij, maar vond nog geen nieuwe woning. Daarom verblijft Mary afwisselend bij har kinderen Marco, Armando en Sylvana. Mary heeft slechts één duidelijke wens…

De moeder van Marco Borsato hoopt toch snel terug een eigen stekkie te vinden. Al moet dat wel aan één duidelijke eis voldoen…

Mary wil op haar leeftijd geen huis meer kopen. Ze wil enkel nog huren. En even leek het erop alsof ze haar gading gevonden had, maar toen sloop er een kink in de kabel…

“Ik dacht nochtans er één gevonden te hebben, totdat de eigenaar besloot het te verkopen in plaats van te verhuren”, vertelt Mary Borsato in Story. En in dat verhaal wilde Mary niet meegaan…

“Ik vind mezelf te oud om nu nog te gaan kopen”, verduidelijkt de moeder van Marco Borsato in Story. “Daarom wil ik echt huren.” En het moet allemaal gelijkvloers zijn, voegt Mary eraan toe. Mary mag dan wel een tijdelijke oplossing hebben, maar toch wil Mary niet langer dan nodig beroep doen op de gastvrijheid van haar kinderen. “Want het is tijd om weer op mezelf te gaan”, klinkt het in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts