Maxime Meiland razend: “dat vond ik echt verschrikkelijk”

Maxime Meiland kwam plots onder vuur te liggen door uitspraken van Erica Meiland in haar biografie. Maxime blikt in Weekend terug op die moeilijke periode. Om één ding was ze werkelijk razend…

“De eerste paar dagen nadat het bij mij gebeurde, was ik erg boos”, aldus Maxime Meiland over de periode waarin ze ‘gecanceld’ werd.

“Je kunt niet eens zeggen wat je wil. Het werd heel erg opgeblazen en iedereen gelooft dat dan ook meteen”, zucht Maxime in Weekend. Maxime geeft toe dat ze erg van slag was…

“Ik was opeens de boeman. Daarna was ik van slag omdat ik al die haatcommentaren las”, aldus Maxime die ook iets heel opvallend vaststelde…

“Er waren ook veel merken waar ik nooit of jaren geleden mee werkte die opeens postten dat ze niet meer met mij samenwerkten. Dat vind ik echt verschrikkelijk”, onthult de dochter van Martien en Erica in Weekend. Besluiten doet Maxime als volgt…

“En of ze er nou echt iets mee gewonnen hebben? Ik weet het niet”, aldus Maxime Meiland in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts