Maxime Meiland kraakt: “ik voelde me heel eenzaam”

Maxime Meiland praat in de Belgische pers openhartig over hoe eenzaam ze zich heeft gevoeld. En dan kraakt Maxime als ze herinneringen ophaalt…

De tienerjaren van Maxime waren bijzonder heftig: “Al die ellende tussen m’n veertien en twintig”, zucht Maxime in Dag Allemaal. Maar Maxime had een duidelijke reden om alles te vertellen in haar biografie…

“Toen het mij overkwam, heb ik er niet over gepraat en heb ik me heel eenzaam gevoeld. Soms dacht ik: voor mij hoeft het niet meer”, klinkt het stilletjes bij Maxime Meiland. Eén ding was duidelijk…

Maxime vond het belangrijk haar verhaal te doen zodat mensen die iets gelijkaardigs meemaakten zich niet alleen voelden. Maxime onthult wie uiteindelijk haar redding werd…

“Claire is m’n redding geweest”, klinkt het zachtjes bij Maxime Meiland in Dag Allemaal. “Toen zij geboren werd, ging het weer goed omdat ik iets had om voor te zorgen. Een doel in het leven, dat had ik daarvoor niet”, onthult Maxime Meiland hoe ze uiteindelijk de rug wist te rechten. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts