Maxime Meiland excuseert zich bij Erica

Maxime Meiland excuseert zich bij haar moeder Erica Renkema nadat de situatie volledig uit de hand liep…

Als tiener worstelde Maxime met haar thuissituatie. Toen Martien het gezin in de steek liet, kreeg Maxime het moeilijk…

“Ik heb het hem nooit kwalijk genomen dat hij er niet voor mij was toen ik het moeilijk had, maar wel omdat hij er niet was voor mama”, vertelt Maxime in Dag Allemaal. Maxime praat openhartig over de pijnlijke situatie…

“Ik had thuis ook nog niet verteld wat er met mij aan de hand was. Ik was onhandelbaar en zij moest dat allemaal in d’r eentje incasseren”, beseft Maxime Meiland dat haar moeilijke jeugd ook een enorme impact had op haar moeder. Op een gegeven moment liep het uit de hand…

“Op een gegeven moment ben ik boos geworden op papa: ‘Jij hebt mama in de steek gelaten en ging lekker feesten in Amsterdam. Ik wil je effe niet meer zien!’” onthult Maxime Meiland in Dag Allemaal hoe de thuissituatie er niet meteen op beterde toen Martien Meiland terugkeerde naar zijn gezin.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts