“Máxima gespot met naald en draad”

Ons koningshuis heeft de overstap gemaakt naar het nieuwe sociale medium ‘Threads’ en wordt door koningin Máxima op gepaste wijze ‘gevierd’…

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zitten ondertussen ook op ‘Threads’ waar het Koninklijk Huis onlangs hun eerste berichtje online zette. De foto sprak boekdoelen…

Onze Oranjes delen een toepasselijke foto waarop we Máxima met naald en draad zien werken. En die draad is natuurlijk een leuke toespeling op de naam van het platform: Threads. 

Threads moet voor Meta de tegenhanger worden van Twitter/X. Na Facebook en Instagram hoopt het bedrijf van Mark Zuckerberg hun invloed nog wat verder uit te breiden. En ons koningshuis behoort tot de ‘early adopters’.

Pas sinds half december is het platform in Europa te gebruiken. “Het eerste draadje van het Koninklijk Huis” staat sinds vrijdag 12 januari op het nieuwe sociale medium. “Op dit Threads-account word je op de hoogte gehouden van de activiteiten en werkzaamheden van leden van het Koninklijk Huis”, klinkt het verder nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts