Marthe van K3 ontkent gerucht: “ik wilde helemaal geen verwarring zaaien”

Zaaide Marthe van K3 bewust verwarring door een opvallende foto online te zetten op haar Instagram. De zwartharige van K3 ontkent in alle toonaarden…

Hanne Verbruggen was nog maar enkele weken bevallen van Julien toen het gerucht de ronde deed dat ook Marthe De Pillecyn zwanger was van haar eerste kindje. Een gerucht dat Marthe ‘zelf’ lanceerde…

Het was immers een foto die Marthe online had gezet die voor enorme speculaties zorgde op sociale media…

Marthe van K3 deelde rond de jaarovergang een foto waarop ze poseerde met een champagneglas waaruit ze water dronk. Maar Marthe wil nu een hardnekkig gerucht ontkennen…

Marthe ontkent dat ze bewust verwarring wilde zaaien: “Ik drink sowieso geen alcohol, ik heb er niet over nagedacht welke impact dat zou hebben”, klinkt het bij Marthe van K3 in Dag Allemaal. “Blijkbaar kan je uit water in een champagneglas afleiden of iemand zwanger is of niet. Volgende keer zal ik gewoon fruitsap drinken, hoor”, knipoogt Marthe De Pillecyn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts