Marieke Elsinga krijgt hulp: “té pijnlijk”

Marieke Elsinga heeft hulp gekregen nadat ze in een pijnlijke situatie verzeild was geraakt. Wat was er aan de hand?

Tina Nijkamp omschrijft ‘Alles is Muziek’ als de ‘grootste RTL 4-flop van de afgelopen vijftien jaar’. Marieke Elsinga deelde als presentatrice mee in de klappen. Maar nu krijgt Marieke hulp….

RTL 4 heeft de miskleun vervroegd van de buis gehaald met als boodschap dat ‘het niet doet wat we hadden gehoopt’. En dan kan kijkcijfergoeroe Tina Nijkamp slechts één conclusie trekken…

“Te pijnlijk, te schadelijk voor met name Marieke Elsinga, maar ook voor Jeroen van Koningsbrugge om hier nog weken mee door te gaan”, aldus Tina Nijkamp. En dan weet Tina wat er fout liep…

Marieke Elsinga had als beginnend presentator een ‘proven format’ moeten krijgen, vertelt ze in Nieuwe Revu. “Ik denk dat ze verkeerd geadviseerd is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts