“Marco Borsato slechtste zanger van Nederland”

Alsof Marco Borsato het nog niet moeilijk genoeg had sinds hij betrokken raakte in een onfrisse zaak van grensoverschrijdend gedrag… Nu wordt ook zijn zangcarrière onderuit gehaald… Wat is er aan de hand?

“Marco Borsato is de slechtste zanger van Nederland en Rood het slechtste liedje van Nederland”. Ouch! Wie doet deze uitspraak?

Aan het woord is Martien Meiland die op de scheurkalender van de Meilandjes uitpakt met deze uitspraken over de verguisde zanger. Al heeft dat niets met die bewuste zaak te maken. Martien haalt ook nog een ander icoon door de mangel…

“Ik heb nooit iets met die liedjes gehad”, vertelt Martien Meiland in Weekend. “Nee, zó raar. Met de oude André Hazes heb ik bijvoorbeeld ook nooit iets gehad.” Al vindt hij van Hazes senior nog wel énkele liedjes leuk. Dat is bij Marco Borsato anders…

“Marco raakt mij niet. Marco kan me niet boeien, zijn stem niet, de liedjes niet. Nee. Ik heb echt helemaal niets met Borsato”, aldus Martien Meiland in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts