“Marco Borsato hielp Metejoor”

De Vlaamse zanger Metejoor kennen we niet alleen van zijn duetten, maar natuurlijk ook door zijn vermeend ‘avontuurtje’ met Julia van K3. Nu blijkt dat Metejoor hulp kreeg van Marco Borsato…

Metejoor had al heel wat liedjes uitgebracht voor hij doorbrak met ‘1 op een miljoen’, het duet met Babet. Nu blijkt dat Marco Borsato een grote rol speelde in dat succes…

Babet zag het in eerste instantie niet zitten om in duet te gaan met Metejoor en niemand leek haar te kunnen overtuigen. Tot Marco Borsato zich plots begon te mengen…

Marco Borsato pleegde een telefoontje naar Babet met de duidelijke boodschap dat ‘1 op een miljoen’ echt een goed nummer was en dat ze deze kans moest grijpen. Marco was duidelijk in zijn boodschap aan Babet…

““Als dit voorbijkomt, dan moet je nooit twijfelen. Dit zou ik altijd doen, als ik jou was”, klonk de boodschap van Marco Borsato aan Babet. En de rest is geschiedenis…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts