Linda de Mol kraakt onder kritiek: “het was verschrikkelijk”

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, reageert scherp op de harde kritiek die haar moeder te verduren in de nasleep van het schandaal in The Voice. Noa ziet het als volgt…

“Het allerergst vind ik wat het met mijn moeder heeft gedaan. Ze is echt kapotgemaakt”, onthult Noa Vahle in één van de bladen van haar moeder, namelijk ‘LINDA.meiden’. Linda werd enorm zwaar aangepakt en kraakte…

“Mensen riepen dat zij nu ook niet meer op televisie kon, dat ze er wat aan had moeten doen”, barst Noa Vahle los over het schandaal bij The Voice waar Linda’s partner Jeroen Rietbergen een centrale figuur in was. Maar Noa wil één ding duidelijk maken…

“Dit is haar overkómen”, benadrukt Noa Vahle in LINDA.meiden. “Ze heeft hier helemaal niets mee te maken.” Noa Vahle beschrijft die moeilijke periode als volgt…

“Mijn moeder is een sterke vrouw, niets kon haar raken. Daar keek ik tegenop, maar nu waren de rollen ineens omgedraaid”, verduidelijkt Noa Vahle. “De grond verdwijnt onder je voeten als je zoiets hoort”, blikt de dochter van Linda de Mol terug op die heftige periode die ze zelf als ‘verschrikkelijk’ omschrijft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts