Katja Schuurman verliefd: “ik kwam helemaal los”

Katja Schuurman leeft een hectisch leven, maar als ze even wil ontsnappen aan de drukte dan weet Katja wat haar reddingsboei is…

Katja Schuurman verloor haar hart aan Costa Rica. Daar kwam ze voor het eerst toen ze amper twintig jaar was en meteen werd Katja verliefd op de sfeer die er heerst.

“In dat ene kleine surfersdorpje in Costa Rica kwam ik voor het eerst toen ik begin twintig was”, lezen we in Party. “Een heel fijn sfeertje, heel relaxed, met mooie rotspartijen en het strand grensde aan het oerwoud”, beschrijft Katja Schuurman.

“Veel idyllischer kon niet. Ik kwam helemaal los van de factor tijd”, deelde Katja Schuurman haar ervaringen met Costa Rica in de podcast ‘De Spannendste Reisverhalen’. Maar er is nóg een reden waarom het land haar zo aanspreekt…

De natuur wordt er beschermd en het land zet erg in op herbebossing, en dat ecologische aspect spreekt Katja Schuurman enorm aan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts