Jeroen Pauw opgevolgd door Martien Meiland?

Martien Meiland komt binnenkort met een nieuw project dat enorm groots wordt aangepakt. Wordt Martien de opvolger van Jeroen Pauw?

Het was Tina Nijkamp die met de primeur uitpakte: de Meilandjes komen met een nieuw format op televisie. Er komt een ‘Chateau Meiland VIPS’. En dan volgt er nog een opvullende onthulling over Martien Meiland…

De Meilandjes zullen telkens twee BN’ers ontvangen voor een overnachting in pension Code Rosé. Het plan is duidelijk…

“Ze verblijven daar dan een paar dagen en gaan allemaal leuke activiteiten doen met de familie Meiland”, onthult Tina Nijkamp. Al lijkt er nog meer op stapel te staan…

Het programma wordt aangekondigd als een soort mix van Boerderij van Dorst, Casa di Beau en Villa Felderhof. En dan ligt er natuurlijk een grote rol weggelegd voor Martien Meiland zelf, dé troefkaart en hét geheime recept voor het succes van de Meilandjes. Krijgt Martien plots een heel andere rol?

“Wie weet zit er in Martien ook nog wel een heel groot interviewer. Een nieuwe Jeroen Pauw. We weten het niet”, klinkt het bij Tina Nijkamp voor de microfoon van RTL Boulevard over ‘Chateau Meiland VIPS’, het nieuwe programma van de Meilandjes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts