Jan Smit excuseert zich voor grove fout

Jan Smit beweerde altijd dat zijn gezin zijn grootste prioriteit was, maar nu moet de zanger bekennen dat dat niet het geval was…

“Ik zei wel dat mijn gezin bovenaan mijn lijstje stond, maar in de praktijk was dat niet zo”, publiceert Story een uitspraak die Jan Smit deed in Libelle. Jan kreeg nochtans voldoende hints…

“Er is vaak tegen mij gezegd: Jan, je bent te vaak weg, je werkt te hard, je bent te weinig thuis.” Maar de zanger compenseerde dat met cadeautjes en mooie vakanties. Tot de bom barstte…

Jan Smit belandde in een burn-out en door de bodem te hebben geraakt, weet Jan nu wat écht waardevol is: zijn gezin. En niet op de manier van vroeger… Jan geeft toe dat hij veranderd is…

Tijdens zijn burn-out kon hij al genieten van ‘kneuterige dingen’ waar hij vroeger geen tijd voor had of geen tijd voor nam. “Het mooie is dat ik erachter ben gekomen dat ik daar erg gelukkig van word.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts