Jan Smit: “die mensen zijn gewoon dom”

Hoe gaat Jan Smit om met kritiek? De zanger doet daarover een duidelijke uitspraak. Al beseft Jan Smit één ding maar al te goed…

“Dat leg ik naast me neer. De helft vindt me fantastisch, de andere helft vindt me verschrikkelijk: dat is er van jongs af aan ingestampt bij mij en daar heb ik helemaal vrede mee”, kinkt het bij Jan Smit in Het Belang van Limburg. Over jaloerse mensen heeft Jan een duidelijke mening…

“Ik rangschik jaloezie onder de categorie domheid”, aldus Jan Smit in de Belgische krant. “Als mensen niet verder kunnen kijken dan hun neus lang is, worden ze jaloers. Als je dat weet, is het niet zo moeilijk om het te negeren.” De zanger voegt eraan toe dat hij als optimist door het leven gaat. Zo las hij onlangs nog een toepasselijke spreuk op de scheurkalender…

“Kijk, ik heb vandaag een fotootje genomen van een spreuk op de scheurkalender: ‘Een optimist accepteert de kans om te verliezen, een pessimist verliest de kans om te winnen.’” En dan trekt Jan Smit een opvallende vergelijking over zichzelf…

“Ik ben dus een optimist. Ik zal altijd kijken naar wat het kan opleveren, niet naar wat het kost”, benadrukt Jan Smit in Het Belang van Limburg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts