“Jan Smit bezorgt me kromme tenen”

Ben Cramer wacht nog altijd op een uitnodiging van ‘Beste Zangers’, want behoort hij dan niet tot de beste zangers van Nederland? Al moeten ze hem blijkbaar niet zomaar met iedereen samen zetten…

Ben Cramer laat in Weekend ook zijn licht schijnen over het Eurovisie Songfestival. Het is allemaal wat flitsender geworden dan vroeger, maar Ben kan nog steeds genieten van goede liedjes. Al is er één iets waaraan Ben zich ergert…

Het Eurovisie Songfestival is meer en meer geëvolueerd naar een amusementsprogramma, maar dat is niet hetgeen waar Ben Cramer zich het meest aan ergert… Dat is immers de commentator…

Jan Smit valt niet meteen goed in de smaak bij Ben Cramer als commentator van het liedjesfestival. En daar heeft de zanger een duidelijke reden toe…

“Als een liedje nog uitgezonden moet worden en de desbetreffende commentator geeft al z’n mening, zoals: ‘Dames en heren, gaat u maar even koffie zetten bij het liedje wat nu komt’, dan zit ik met kromme tenen”, zucht Ben Cramer in Weekend. Eén ding wil de zanger duidelijk maken…

“Dat maak ik zelf wel uit”, benadrukt Ben Cramer in Weekend. “Dat kun je mij niet vertellen, jouw smaak is niet mijn smaak. Iedereen heeft een mening en dat mag en moet ook, maar zeg mij niet waar ik wel of niet naar moet luisteren”, aldus Ben Cramer in Weekend over Jan Smit als commentator van het Eurovisie Songfestival.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts