“Jada Borsato houdt van wilde feestjes”

Jada Borsato blijkt wel van wilde feestjes te houden. De dochter van Marco Borsato en Leontine Ruiters geeft toe dat haar leven eventjes in het teken stond van ‘feesten en uitgaan’. Wat was er aan de hand?

Toen Jada haar 18de verjaardag vierde was er nog sprake van allerlei regels door de pandemie. Maar toen die losgelaten werden, ging ook Jada volledig los…

“Inmiddels zitten we daar niet meer aan vast, dus ik heb wel eventjes genoten van het feesten en noem maar op”, geeft Jada Borsato in Party toe dat ze haar achterstand ondertussen heeft ingehaald. Al wil Jada toch één iets benadrukken…

“Nu is dat weer rustiger”, benadrukt Jada Borsato in Party. “Ik wil graag focussen op mijn zangcarrière  en ben wat serieuzer bezig.” Al spreekt volgende uitspraak boekdelen…

“Ik ga niet alleen maar los. Maar hier en daar een feestje, dat moet kunnen”, knipoogt Jada Borsato in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts