Ilse DeLange opnieuw naar Songfestival?

Keert Ilse DeLange terug naar het Songfestival? Eén van onze buurlanden hengelt nu naar haar diensten…

In 2014 deed Ilse zelf mee aan het Eurovisiesongfestival met Waylon als ‘The Common Linnets’ en in 2019 loodste ze haar poulain Duncan Laurence naar de overwinning. Maar nu kreeg Ilse DeLange een opvallend voorstel…

Ilse DeLange is momenteel ‘big in Germany’ en in een Duitse tv-show werd er bij Ilse gepolst of ze hun land misschien wilde vertegenwoordigen op het Songfestival… 

Dat zou dan niet met ‘The Common Linnets’ zijn, maar wel met The BossHoss. Ilse DeLange en haar Common Linnets-collega JB Meijers zouden tegenwoordig immers in onmin met elkaar leven. 

“Ilse wil zich richten op zichzelf en heeft geen zin om haar fame te delen met JB”, klonk het eerder al bij roddelkoningin Yvonne Coldeweijer over de reden van de breuk bij The Common Linnets.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts