Ideaal scenario voor Amalia?

Krijgen we met Amalia als kroonprinses een ‘ideaal scenario’ voor de troonsopvolging van Willem-Alexander? Eén iemand lijkt overtuigd…

Het gaat niet goed met onze Oranjes. De populariteit van onze royals is al een hele poos in dalende lijn en een ommekeer zit er niet meteen aan te komen. Al wordt nu toch een opvallende oplossing naar voren geschoven…

André Dongelmans meent in Weekend dat koning Willem-Alexander veel ‘te stijf’ is als koning. En dan ziet André een groot voordeel…

“Ik vind het vooral leuk dat hij zo’n leuke en stuk lossere vrouw heeft die het allemaal niet zo stijf maakt”, benadrukt André Dongelmans in Weekend. En dan ziet André één groot voordeel aan Amalia als kroonprinses…

“Ik hoop dat Amalia de perfecte combi van beide ouders zal gaan worden”, spreekt André Dongelmans in Weekend zijn droomscenario uit voor ons koningshuis.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts