Had Julia van K3 een avontuurtje met Metejoor?

Afgelopen week maakte Yvonne Coldeweijer het gerucht openbaar dat Julia Boschman van K3 en Metejoor van Metejoor samen de nacht hebben doorgebracht in een hotel in Antwerpen. Is het een roddel of is het de waarheid?

Een betrouwbare tipgever van deze website vertelde ons afgelopen week dat het nieuws wel degelijk zou kloppen.

“Tijdens de opnames van The Voice Kids waren er al mensen in het publiek die iets gemerkt hadden. Joris (de echte naam van Metejoor) en Julia konden het wel héél goed met elkaar vinden”, reageert een Belgische bezoeker van Showbizz365.

En ook onze tipgever bevestigt dat het verhaal van Julia en Metejoor al een hele tijd de ronde doet in de muziekwereld. “Eén van de artiesten waarvoor ik werk heeft me een tijdje geleden al verteld dat Julia en Joris een avontuurtje hadden”, klinkt het aan de telefoon.

“Dus ja, Yvonne Coldeweijer zou wel eens gelijk kunnen hebben. Ik ben benieuwd wat de gevolgen voor die twee gaan zijn. Metejoor kan mogelijk wel fluiten naar zijn Zomerhitaward. Als de populaire Vlaamse weekbladen dinsdag met dit nieuws op de voorpagina uitpakken, dan gaan de mensen hem mogelijk laten vallen en niet meer voor hem stemmen”, reageert een andere persoon uit de showbizzwereld.

“Vergeet niet dat zowel Julia als Joris iemand hebben, hoe gaat hun partner zich voelen? Heb jij al iets van Studio 100 gehoord? Die gaan zich wellicht niet mengen in dit verhaal, maar ze gaan in Schelle toch niet blij zijn met dit verhaal? Oké, Gert heeft ook al wel iets gedaan, maar die meisjes hadden toen geen relatie of wij hadden daar geen weet van”, knipoogt de man.

“En wat met Metejoor? Was die niet verloofd? Hoe met Britt zich voelen? Zij zijn blijkbaar wel van vakantie aan het genieten, maar dit moet toch voor spanningen zorgen? “, besluit de man.

Hans Francken, de manager van Metejoor, vertelde aan Het Laatste Nieuws dat hij niets tegen dit soort van fake news kan beginnen. Hij hoopt dat de storm snel weer gaat liggen. Iets in ons zegt dat de storm mogelijk nog moet losbarsten. We kunnen ons namelijk niet voorstellen dat de Belgische weekbladen Dag Allemaal en Tv Familie hier volgende week geen sappig verhaal van gaan maken.

De waarheid? Die kennen wellicht alleen Julia en Metejoor. Maar zij hullen zich in stilzwijgen. Is zwijgen toestemmen of is dat gewoon slim zijn? De toekomst zal het uitwijzen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts