Gordon emotioneel: “die angst gaat nooit meer weg”

Gordon voelt zich beter dan ooit nu hij naar Dubai verhuisd is. Hij heeft minder stress, geniet van zijn herwonnen anonimiteit én is weer beginnen daten. Al is er ook minder goed nieuws…

Gordon geeft toe dat hij zich in Dubai veiliger dan ooit voelt: “Veiliger dan in Nederland of waar dan ook in Europa”, aldus de zanger in Story. Vooral dan op persoonlijk vlak voelt hij zich veiliger in Dubai…

“Zeker na wat ik heb meegemaakt. De nasleep van de overval in mijn huis in Amsterdam ervaar ik nog steeds”, geeft Gordon toe in Story. Makkelijk is het niet…

“Dat gaat je niet in de koude kleren zitten”, geeft Gordon toe in het magazine. “Dat gevoel van onveiligheid gaat nooit meer weg.” En dus nam Gordon een belangrijk besluit…

“Het is niet voor niets dat ik mijn huis hier wil verkopen. Dubai is de plek waar ik wil blijven wonen. Ik heb daar zo’n andere levensstijl”, klinkt het gelukkig bij Gordon in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts