Genadeklap voor Wendy van Dijk

Komt het nog goed met de televisiecarrière van Wendy van Dijk? Eén iemand kent het antwoord…

 Na haar successen bij SBS 6 boekte Wendy van Dijk ook succes bij RTL 4 met The Voice. Maar sinds haar terugkeer bij SBS 6 lijkt Wendy van Dijk de ene teleurstelling na de andere af te leveren…

Even Tot Hier zette haar zelfs naar als de ‘flopmevrouw van Talpa’. En de presentatrice kwam ook in opspraak omdat ze na het uitbreken van de oorlog in Oekraïne aan de grens mensen zou gaan helpen. Alleen was er één probleem…

Wendy van Dijk was daar zélf niet van op de hoogte. “Uiteindelijk ging ze niet”, lezen we op Mediacourant. En dan kan je slechts één conclusie trekken…

“Ik denk dat dat redelijk exemplarisch is voor de tv-carrière van Wendy van Dijk. Ik bedoel: ze is er, ze is zogenaamd de grote ster bij SBS, maar niemand weet heel goed wat ze met haar aan moeten”, klinkt het bij Angela de Jong bij RTL Boulevard.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts