Erica Meiland onthult plannen: “er komt een reünie”

Het gaat niet goed met Nadège, de voormalige huishoudster van de Meilandjes. Nadège vecht tegen kanker en wordt onlangs nog geopereerd aan keelkanker… Erica reageert op het droevige nieuws…

“Van die operatie wist ik niets”, vertelt Erica Renkema in Weekend. “Ze had mij daarover niet bericht.” Erica nam meteen contact op met Nadège…

Erica Meiland stuurde een appje naar Nadège om haar namens de Meilandjes een hart onder de riem te steken. En al snel stuurde de huishoudster een berichtje terug…

“Het maakt me heel blij dat je me niet vergeet”, antwoordde Nadège. Erica onthult ook dat er plannen waren om Nadège opnieuw te ontmoeten…

In Weekend lezen we dat er plannen waren voor een reünie tussen de Meilandjes en hun voormalige huishoudster. Zo zou Nadège uitgenodigd worden bij de overdracht van het kasteel aan de nieuwe eigenares.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts