Echtgenote Rob de Nijs: “hij laat nog elke dag zien hoeveel hij van me houdt”

Het gaat niet goed met Rob de Nijs. Zijn echtgenote Jet geeft toe dat ze afspraken heeft gemaakt met Rob over welke behandelingen hij nog wél en níet wil. Toch wil Jet één iets benadrukken…

Jet is niet langer enkel de echtgenote van Rob de Nijs, maar ook zijn mantelzorgen. Vierentwintig uur per dag en dat zeven dagen op zeven staat ze voor hem klaar. Want Rob kan niets meer zelf, geeft Jet toe in een gesprek met Story.

“Maar ik doe het met alle liefde”, benadrukt Jet in Story. “Ik hou van Rob en hij laat ook elke dag zien hoeveel hij van mij houdt. Zelfs als ik zijn drankje naar de keuken breng, krijg ik die geweldige glimlach van hem.” Eén iets wil Jet daaraan toevoegen…

“Hij is zo lief voor mij. Nooit klaagt hij, probeert alles van de zonnige kant te zien. Daar hebben wij, als zijn dierbaren, heel veel respect voor,” klinkt het emotioneel bij Jet in Story.

Eerder liet Jet al weten hoe Rob de Nijs zijn ziekte van Parkinson op een ‘waardige en grootse’ manier accepteert. Jet formuleert het als volgt…

“Hij was altijd gewend aan de schijnwerpers en het applaus en nu is dat over. Toch is hij blij met alleen de liefde die hij van ons krijgt. Hij is blij, hij lacht”, klinkt het bij Jet over haar echtgenoot Rob de Nijs.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts