Duidelijke sneer Willem-Alexander: “dat leidt tot niks!”

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima maken zich zorgen over de situatie in Israël en Palestina. Ons koningspaar ging in gesprek met enkele betrokken en hadden een duidelijke boodschap…

De teneur van de boodschap van Willen-Alexander was duidelijk: “We moeten blijven praten.” Om tot een oplossing in het gebied te komen is slechts één uitweg mogelijk…

“We moeten met elkaar in gesprek blijven”, klonk het bij de koning. “Polariseren, verder uit elkaar en tegenover elkaar gaan staan, dat leidt eigenlijk tot niks.” Koning Willem-Alexander heeft dan ook een duidelijke boodschap…

“Ik roep vooral op: blijf praten met elkaar, ook als je het niet met elkaar eens bent”, klinkt het bij onze koning.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts