Dochter Linda de Mol onthult zeldzame aandoening: “ik heb een flupje”

Noa Vahle schaamt zich over een zeldzame aandoening die haar linkeroor er vreemd doet uitzien. Wat is er aan de hand met de dochter van Linda de Mol?

Wanneer talkshowhost Hélène Hendriks polst bij Noa Vahle wat ze niet mooi vindt aan haar lichaam, is het antwoord van de dochter van Linda de Mol duidelijk: haar linkeroor. 

Noa Vahle is geboren met een verdikking op de buitenste rand van de oorschelp, een ooraandoening die ‘Darwin’s turbercle’ genoemd wordt. En dan komt Hélène met een opvallende vraag…

Er zit een soort flupje, polst Hélène Hendriks terwijl ze aan Noa Vahle vraagt het eens goed te laten zien aan de camera. “Er zit een soort dingetje”, kan Noa enkel beamen. Gelukkig krijgt Noa nadien nóg een heel leuke vraag.

Zo mag Noa Vahle ook nog eens benoemen wat ze het mooist vindt aan zichzelf. Diplomatisch en nogal cliché, zoals ze zelf toegeeft, kiest Noa voor haar ogen. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts