Caroline van der Plas kapot: “wil op de bank liggen”

Hoe combineert Caroline van der Plas haar drukke politieke carrière met haar privéleven? De BBB-voorvrouw geeft toe dat er offers moeten worden gemaakt…

Caroline wil in haar privéleven vooral doen waar ze zelf zin in heeft, zonder zich te laten leiden door wat mensen eventueel van haar zouden vinden. Al staat haar privéleven wel onder druk…

“Niet alleen vanwege de bedreigingen aan haar adres, maar ook door haar uitpuilende agenda en werkwerken van meer dan honderd uur”, lezen we in Story. De politica reageert nu zelf…

“Ook in mijn privéleven moet ik keuzes maken”, geeft Caroline van der Plas toe in Story. “Familie en vrienden nodigen me in de weekenden vaak uit om te komen eten, maar dan ben ik kapot en wil ik op de bank liggen.” De politica beseft dat er gevaar dreigt…

“Ik moet er dus voor waken dat ik te vaak afzeg en niemand meer zie”, vertelt Caroline van der Plas in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts