Breekt Gerard Joling belofte aan overleden moeder?

Vlak voor haar overlijden had Janny een belangrijk boodschap voor haar zoon Gerard Joling: ‘Geer, geniet hè. Ga genieten, want je werkt zo hard’. Maar heeft Geer die boodschap wel ingelost?

‘Ja mama, dat doe ik wel’, klonk het toen nog bij Gerard Joling. Maar ondanks die belofte heeft Geer er weer een ontzettend druk jaar opzitten…

“Ik vind het een heel lekker jaar”, benadrukt Gerard Joling daarover in Weekend. The Masked Singer, Fout Maar Goud, meer optredens dan ooit door de inhaalrace na de pandemie, en dan nog De Toppers.

“Dat was pittig”, geeft Geer toe in Weekend. Maar ook enig, voegt Gerard Joling er meteen aan toe. En dan kunnen we slechts één ding besluiten…

Gerard Joling mag het dan wel ontzettend druk hebben, maar hij houdt gewoon intens van alles wat hij mag doen. Zoveel lijkt duidelijk. Klagen? Dat zal je Geer niet snel horen doen!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts