Bonnie St. Claire in tranen: “ik heb meer tijd nodig”

Enkele maanden geleden moest Bonnie St. Claire afscheid nemen van haar moeder. Nog steeds heeft ze het moeilijk als ze eraan denkt dat haar moeder er niet meer is. Van één ding zal ze altijd spijt hebben…

Bonnie St. Claire rouwt nog steeds om haar moeder die op 94-jarige leeftijd overleeft. Toch is Bonnie enorm dankbaar dat ze zich sinds enkele jaren opnieuw verzoend had met haar moeder. Bonnie onthult waarom…

“We hebben nu echt met z’n allen afscheid van haar kunnen nemen. Om het graf stonden we met de armen om elkaar heen. Dat had anders nooit gekund. Het was een mooi afscheid”, vertelt Bonnie in Story. Al blijft één wrang gevoel naslepen…

Het overlijden van haar moeder kwam hard binnen bij Bonnie St. Claire. Ook al besefte de familie dat ze op as. “Ze is in haar slaap overleden…” Alleen was niemand bij haar toen ze heen ging. En dat blijft wringen…

“Het verdriet kan me nog steeds naar de keel grijpen”, geeft Bonnie St. Claire toe in Story. “Ik was ook verdrietig toen mijn vader overleed. Maar ik merk dat ik bij de dood van mijn moeder meer tijd nodig heb. Ze is echt weg. Ik zie haar nooit meer. Dat doet pijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts